Path Created with Sketch.

Program for Oslo – Dansens Dager 2023

Dansens Dager 2023 markeres i år fra 27. - 30. april og Oslo-programmet arrangert av Dansens Dager er nå klart!

Se hele program-plakaten her!

Torsdag 27. april starter vi feiringen på Dansens Hus, Oslo der vi inviterer til samtale om jazzdans og filmvisning av Uprooted: The Journey of Jazz Dance fra 18.00 og utover.

Fredag 28. april samarbeider vi med PRODA profesjonell dansetrening om morgenklasse for profesjonelle dansekunstnere på Scenehuset med Rina Rosenqvist.

Videre fra morgenklassen kan du være med på Offisiell åpning på Operataket kl. 12.00. Her møtes både danseelever, -studenter og profesjonelle til en felles markering der vi blant annet danser årets dans sammen med Ordfører Marianne Borgen og ambassadør Caroline Hawkins Skjørshammer.

På selveste dagen, 29. april, blir det mulig å oppleve dans både på Scenehuset og Operataket, i tillegg til at vi inviterer til Danseklassemaraton! på Schous Kulturstasjon. På kvelden inviteres dansekunstfeltet til sin egen feiring av Dansens Dager med Dansehils for dansekunstfeltet.

Dansens Dager 2023 avsluttes søndag 30. april med Scenehuset OPEN og Dans i bybildet 💛

I tillegg til programmet som er arrangert av oss, skjer det også mange ulike dansearrangement rundt om i hele landet. Skal du arrangere noe? Registrer gjerne ditt arrangement her!

Vi gleder oss til en FANTASTISK feiring!